Certificering

Certificering

VCU-certificaat

Het certificaat dat is bedoeld voor uitzendondernemingen die mensen uitlenen voor werkzaamheden waar verhoogde risico’s aan zijn verbonden, is het VCU certificaat. VCU staat voor Veiligheid Gezondheid en Milieu Checklist Uitzend- en detacheringsbureaus. Deze norm is gebaseerd op het VCA-systeem voor aannemers. VCU-gecertificeerde uitzendondernemingen zijn op de hoogte van de juiste verhoudingen rondom arbeidsomstandigheden, arbeidsrecht en ziekte. Lees meer over VCU.

ABU

Als C.A. Personeelsdiensten zijn wij lid van de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU). Door periodieke screening door een onafhankelijk bureau, wordt scherp gecontroleerd op een juiste toepassing van de CAO. Tijdige afdracht van sociale premies en een administratie en belastingtechnische afhandeling die ten alle tijden op orde is. Dat is wat u van ons kunt verwachten. Met een ABU-erkend bureau zoals wij, loopt u dus geen risico’s.
Bedrijven die voor een ABU-erkend bureau kiezen, genieten het gemak van een uitzendbureau zonder het risico van boetes of naheffingen. U weet dus altijd waar u aan toe bent.

Nen 4400-1 certificaat

C.A. Personeelsdiensten bezit het NEN 4400-1 certificaat. Dit is de norm van Stichting Normering Arbeid (SNA). Dit is het bewijs dat wij onze administratie goed op orde hebben en onze belastingen en sociale verzekeringspremies afdragen zoals het hoort. Logisch zult u denken. Maar helaas gebeurt het bij sommige bureaus nog te vaak dat dit niet het geval is. Bij ons bent u verzekerd van een goede administratieve en belastingtechnische afhandeling van uw werknemers.

Kwaliteit

Het VCU- en NEN-certificaat en het ABU-lidmaatschap zijn essentieel m.b.t. veiligheid en de Wet Keten- en Aansprakelijkheid (WKA). Doet u zaken met ons? Dan bent u ervan verzekerd dat uw bedrijf verantwoord en veilig bezig is.