• 0
    Meldingen 0 new
    U heeft geen meldingen

Over ons

Over ons

C.A. Personeelsdiensten

Aan geschoolde en ervaren vakmensen is steeds meer behoefte.
Goede vakmensen vinden daarentegen wordt steeds lastiger.

Er is in Nederland een groot tekort aan goed personeel in zo’n beetje alle branches. Wij helpen u graag bij het vinden van goed personeel! Door het openen van de grenzen van de EU wordt de arbeidsmarkt vrijer en internationaler en dat zorgt ervoor dat het ook mogelijk is om met goede mankrachten uit Europa te werken. Ook daar bemiddelen wij graag in om ervoor te zorgen dat u het juiste personeel voor de juiste job krijgt. C.A. Personeelsdiensten bemiddelt in personeel uit alle sectoren. Door goed te luisteren naar uw wensen kunnen wij u bedienen met de beste vakmensen. Bij ons kunt u rekenen op vriendelijk en vakkundig personeel.

Offerte opvragen

Voordat u voor werken met uitzendpersoneel kiest, kunt u altijd eerst eens vrijblijvend kennis komen maken met ons uitzendbureau. Wij geven u graag persoonlijk een beeld van hoe wij werken en ook het gevoel dat u bij ons krijgt vinden wij heel belangrijk. Vertrouwen staat bij ons hoog in het vaandel en daarom vinden wij persoonlijk contact met zowel werknemers als werkgevers die met ons samenwerken heel belangrijk.

Natuurlijk kunt u via ons contactformulier ook eerst een offerte aanvragen. De offerte geeft u inzicht in de kosten van het inhuren van personeel via C.A. Personeelsdiensten.

Contact met C.A. Personeelsdiensten

Wilt u graag meer informatie over werk vinden via C.A. Personeelsdiensten of bent u juist op zoek naar goede werknemers? Dan kunt u nu contact met ons opnemen.

Wij doen er alles aan om uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden en staan direct voor u klaar. Mocht u vragen hebben of meer willen weten dan horen wij het graag. Wij van C.A. Personeelsdiensten staan u graag persoonlijk te woord!

uitzendbureau werknemer personeel
Uitzendbureau schoonmaakster personeel