• 0
    Meldingen 0 new
    U heeft geen meldingen

Diensten

Diensten

Werving en selectie van personeel

U heeft dringend goed personeel nodig voor een vacature binnen uw bedrijf. Liever nog vandaag dan morgen! Maar vakmensen zijn schaars tegenwoordig… Daarbij komt ook nog eens dat er binnen uw bedrijf nog de tijd nog de kennis is om zelf op zoek te gaan naar kundige werknemers. Wij hebben dat wel! Wij hebben de contacten om voor u de ‘right men for the job’ te vinden. C.A. Personeelsdiensten is gespecialiseerd in de werving en selectie van goed personeel in uiteenlopende branches. Wij gaan graag voor u op zoek en uiteraard betaald u enkel als het tot een goede bemiddeling gekomen is. Afhankelijk van de functie, opleiding ervaring en niveau wordt met u het bruto tarief besproken.

Detachering van personeel

Als u graag voor zekerheid maar toch ook flexibiliteit gaat is detachering voor u de ideale oplossing. Of u nu voor langere of kortere tijd behoefte heeft aan personeel, en of dat om één of meerdere werknemers gaat, wij komen met de juiste invulling van uw aanvraag. Misschien is de werkdruk op dit moment te hoog en kunt u het met uw vaste medewerkers niet aan, maar is personeel aannemen een stap te ver. U weet immers niet hoe het er over een paar maanden voor staat en wil dan niet aan extra personeel vastzitten. Zelfs als u wel op zoek bent naar extra personeel, dan kan dat nog lastig te vinden zijn. Ook daarom kunt u het beste bij ons aankloppen. Wij nemen u de zoektocht uit handen en reiken u het juiste personeel aan.

Bij C.A. Personeelsdiensten kunt u goede werknemers voor een vooraf bepaalde periode inhuren. De werknemers gaan een detacheringscontract aan waarbij wij als werkgever gelden. U bent dus van alle juridische rompslomp af en hoeft verder niets te regelen. Ook als de werknemer ziek wordt kost u dit geen extra geld. Veel makkelijker dus voor u als werkgever waardoor ondernemen een stuk fijner en veiliger voelt. Detachering biedt voor zowel werknemers als werkgevers meer binding en zekerheid.

Uitzendkrachten voor personeel

Wellicht kunt u het werk de ene week prima aan, maar de andere week loopt het over en kunt u de klus met uw vaste werknemers niet klaren. Ook door vakanties en ziekte kunt u ineens voor het probleem van teveel werk voor te weinig werknemers komen te staan. Hetzelfde kan gebeuren bij seizoensgebonden werk. Via C.A. Personeelsdiensten beschikt u in zulke gevallen snel over gedreven personeel dat graag voor u aan de slag wilt. Wij hebben altijd ervaren vakmensen klaar staan die vrijwel altijd direct inzetbaar zijn.

In het geval van uitzending hoeft u niet van tevoren exact aan te geven om hoeveel uren het gaat. U bent vrij in het aantal uren dat u iemand inhuurt of de periode dat u iemand kunt gebruiken. De administratieve werkzaamheden laat u ook lekker aan ons over en u betaald alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren. Topdeal toch?

Payroll

In feite is het werken met payroll interessant voor iedere organisatie die met personeel werkt vanwege de verhoogde flexibiliteit, het gemak, het beperkte risico en het financiële voordeel dat je kunt behalen door efficiënter in te kopen. U kunt C.A. Personeelsdiensten inzetten voor payrolling van uw personeel. Wat houdt dit in? C.A. personeelsdiensten neemt uw personeel op papier in dienst en wordt hiermee juridisch werkgever. Dit is meteen het grootste verschil tussen payrolling en salarisadministratie. Bij laatstgenoemde blijft u namelijk nog wel gewoon juridisch werkgever.

Werkman bouwpersoneel
uitzendbureau werknemer vrouw